Langs de WaalKunstroute Hof van HolLandArt en Ideeëncompetitie

Wij zijn Nijmegen Droomstad

1295 keer bekeken

Op 30 maart 2017 lanceert de gemeente Nijmegen het digitale stadsplatform Wij zijn Droomstad Nijmegen. Een plek waar ideeën werkelijkheid kunnen worden. Meld je aan voor de lancering en geef je idee een impuls naar realisatie!

Op dit nieuwe platform kun je initiatieven of dromen voor Nijmegen plaatsen. Ook de initiatieven die jullie hebben ingediend, kun je om deze verder te brengen een plek geven op droomstad. Dit geldt voor de winnaars die nu echt aan de slag kunnen, maar ook voor de anderen die met hun idee verder willen op bijvoorbeeld een andere locatie. Je kunt je idee onder de aandacht brengen, maar ook hulpvragen uitzetten en met mensen in contact komen die met jou mee willen doen.

De lancering van Droomstad is op 30 maart om 17.00 uur. Je kunt ter plekke je initiatief plaatsen of een pitch op video opnemen. Verder zijn er ook workshops: onder andere over crowdfunding en het waarmaken van ideeën.  Meer informatie vind je op www.wijzijnnijmegen.nl. Direct aanmelden? Dan kan via deze link.